EF grundades 1965 med målet att “bryta ner språkliga, kulturella och geografiska barriärer”. Idag är EF världens största internationella utbildningsföretag och erbjuder språkresor för alla åldrar och på alla nivåer. EF driver fler än 400 skolor och kontor i över 50 länder. Vår storlek är vår styrka – under åren har vi tagit emot mer än 15 miljoner studenter och väljer du att studera utomlands med EF så kommer du garanterat att plugga tillsammans med likasinnade människor från hela världen. EF kan erbjuda dig mer mer än bara en språkresa, i vårt utbud ingår kurser som ger högskolepoäng, eller förbereder dig för framtida universitetsstudier utomlands. Med oss har du även möjlighet att göra praktik utomlands eller arbeta som volontär. Alternativt kan du studera inför ett internationellt erkänt språkexamina som kan hjälpa dig på nästa steg i din karriär.

EF har fått den stora äran att bli utvalda som officiell språkleverantör på Vinter-OS i Sochi i 2014. EF samarbetar även med Ola Turista för att förbereda tusentals brasilenare att välkomna besökare under Fotbolls-VM 2014, precis som vi gjorde under OS i Peking 2008. Vi driver även en forskningsenhet vid universitetet i Cambridge där vi studerar språkinlärning hos vuxna och barn. Resultaten har direkt inverkan på våra undervisningsmetoder och vi har utvecklat ett iLab – en serie online- och iPad-applikationer som är en integrerad del av EFs språkundervisning.

Nu har EF påbörjat ett samarbete med ESN som innebär att vi ger 5% rabatt till alla Erasmus-studenter och ESN-medlemmar. Rabatten gäller på alla våra språkresor som vara längre än två veckor.